Cloud

De manier waarop kantoorautomatisering wordt georganiseerd verandert snel. Steeds meer bedrijven en organisaties ‘verhuizen’ naar de cloud en zeggen hun lokale ICT-oplossing vaarwel. Vooral vanwege de oneindige communicatiemogelijkheden, het gemak en de efficiëntiewinst.

Of je nu op kantoor bent of onderweg, je hebt alles bij de hand. Je krijgt gewoon meer dingen voor elkaar in minder tijd.

Alles wat je nodig hebt staat op servers in één datacenter in Nederland: de veiligste en nieuwst omgeving voor je gegevens en applicaties. Risico’s op diefstal, een stroomstoring, brand of wateroverlast zijn vrijwel uitgesloten. Jouw server staat dus veilig ‘in de cloud’.

 

Voordelen werken in de cloud

  • Geen eenmalige investeringskosten voor servers of telefooncentrale
  • De hardware delen met anderen: DWE ICT zorgt voor een eigen, veilige omgeving
  • Medewerkers kunnen overal, altijd en op elk soort apparaat werken én met elkaar communiceren
  • Informatie en applicaties zijn overal en altijd beschikbaar
  • Gebruik wat je nodig hebt en betaal maandelijks naar gebruik
  • Geen kosten meer voor serveronderhoud
  • Cloudoplossingen van DWE ICT zijn complete werkplekoplossingen
  • Schaalbaar af te nemen

Informatie over de mogelijkheden
voor uw Cloud?

 

KLANTCASES

“Eén van de voordelen is dat we met Microsoft 365 kunnen werken. Dat betekent heel eenvoudig overal inloggen. Staat iemand van ons op een beurs met tablet of smartphone, of is hij op zakenreis of op vakantie, dan kan hij altijd bij zijn documenten”

Jacques van de Baan – Hart B.V.

Diverse Cloudoplossingen

 

Private Cloud
Een private cloud is een -zoals de naam het al zegt- omgeving buiten je eigen netwerkserver, die alleen beschikbaar is voor je eigen organisatie. Er wordt geen hard- en software gedeeld met andere organisaties. En je kunt de cloud zo samenstellen zodat die volledig aan jouw wensen voldoet. Inclusief eigen hardware en software wensen. En veranderen je wensen, dan is dat geen probleem. Want een private cloud is erg schaalbaar. Hierdoor wordt het mogelijk om te groeien of te krimpen wanneer jij dat wil.

 

Public Cloud
Bij een public cloud-omgeving maken we gebruik van een gedeelde infrastructuur die voor iedereen toegankelijk is. Voor deze omgeving heb je geen investeringen in hard- en software nodig. Voor een vast bedrag per maand kun je een applicatie en ruimte van één of meerdere cloud-leveranciers huren om daar je bestanden of data op te slaan. Je kunt hierbij geen invloed uitoefenen op de infrastructuur, de functionaliteit of de kwaliteit van de cloud.

 

Hybrid Cloud
De meest toegepaste cloudoplossing bij onze klanten is op dit moment de hybride cloud. Dit houdt in dat één of meerdere private- en public cloud omgevingen met elkaar worden verbonden. Onderling wisselen de verschillende cloud modellen data en gegevens uit. Hierdoor houdt de gebruiker het overzicht. Wij hebben een hybride cloudoplossing goed geintegreerd als je als gebruiker niet merkt in welke omgeving je werkzaam bent: de public cloud of de private cloud.

DWE ACADEMIE

TRAININGSAGENDA

Office 365

Training voor
Office 365

One Note

Training voor
One Note

Q&A Teams

Webinar voor
Q&A Teams

> Bekijk volledig trainingsaanbod