EduConnector

De standaardoplossing speciaal ontwikkeld voor Primair en Voortgezet Onderwijs. Bijna alles gaat tegenwoordig digitaal en op scholen worden er steeds meer digitale systemen gebruikt. De EduConnector is dé onderwijskoppeling die niet alleen tijdrovende administratie uit handen neemt, maar ook nog eens het gebruikersgemak verhoogt en superveilig is. Al sinds 2006 een begrip binnen het onderwijs!

 

Standaard software

De EduConnector leest een vaste set gegevens uit het LAS en zet deze in­formatie door naar alle producten die de leerlingen, personeel en ouders nodig hebben. Dus, maar 1 keer alle gegevens goed invullen in het LAS en daarna wordt dit automatisch gesynchroniseerd naar het doelsys­teem, zoals de (Azure) Active Direc­tory, Teams, Itslearning, enz.

De EduConnector is een standaard oplossing, die door DWE ICT wordt ontwikkeld, onderhouden en ondersteund.

 

Gebruikersgemak

De EduConnector bespaart de ICT ’er en de administratie veel werk, daar­naast wordt het gebruikersgemak voor alle gebruikers verhoogd door­dat deze nog maar een enkele ge­bruikersnaam en wachtwoord nodig heeft voor alle gekoppelde systemen. Met behulp van de grafische Config­tool kan de beheerder zelf eenvoudig wijzigingen doorvoeren. In het Selfservice wachtwoord­portaal kunnen gebruikers eenvou­dig zelf hun wachtwoord wijzigen, hierdoor zal de vraag op de Service­desk afnemen.

HIGHLIGHTS

  • Tijdwinst
  • Kosten besparing
  • Consistent
  • Integratie ECK-iD
  • Geïntegreerd IAM
  • Single Sign On
  • 24/7 wachtwoord reset
  • AVG proof

 

Microsoft Teams

Microsoft Teams is bijna niet meer weg te denken uit het onderwijs. Met de EduConnector is het mogelijk om alle klassen, vakken, lesgroepen en clusters automatisch aan te maken en bij te houden in Teams.

Ga je met Teams aan de slag in je school, dan bespaar je met de EduCon­nector onnodig veel administratief werk. Zo wordt digitaal lesgeven een stuk prettiger om in te zetten en kun je je concentreren op de inhoud van de les.

ECK iD

DWE ICT is de eerste IAM Dienstverlener die ECK iD volledig heeft geïntegreerd in haar EduConnector. Dit garandeert een anonieme persoonsgegevens synchronisatie tussen de systemen die dit ondersteunen.

DWE ACADEMIE

TRAININGSAGENDA

Office 365

Training voor
Office 365

One Note

Training voor
One Note

Q&A Teams

Webinar voor
Q&A Teams

> Bekijk volledig trainingsaanbod